Rehab

Rehab²-team

Stef Notte

stef@rehab-kine.be

+32 492 77 96 10

Ilse Robert

ilse@rehab-kine.be

+32 497 65 77 00

Astrid Van den Broecke

astrid@rehab-kine.be

+32 497 34 40 18

Stef Notte

Sportkinesitherapeut 

Myofasciaal Therapeut

Stef studeerde af aan de universiteit Gent in 2017 als master in de musculoskeletale kinesitherapie en sportrevalidatie. Sinds 2019 is hij gediplomeerd dry needling therapeut. Daarnaast volgt hij geregeld cursussen om zijn vaardigheden uit te breiden e.g. behandeling en preventie van running related injuries, centrale desensitisatie..


​Hij heeft ervaring opgebouwd bij verschillende praktijken en de volleybalclub van VDK Gent Dames.

Ilse Robert

Sportkinesitherapeut 

Manueel Therapeut

Initiator Zwemmen

Hydrotherapie

Ilse studeerde af aan de universiteit Gent in 2017 als master in de musculoskeletale kinesitherapie en sportrevalidatie.
​In de jaren daaropvolgend schoolde zij zich bij in verschillende domeinen van de sport waaronder initiator zwemmen, Redcord Neurac Treatment, Dry Needling, preventie en behandeling van
running-related injuries, Nutrition in Sports & Rehab, inspanningsfysiologie en trainingsopbouw, krachttraining voor hardlopers..
In 2020 behaalde ze het postgraduaat Manuele Therapie aan de Universiteit Gent.

Als sportkinesitherapeut deed zij ervaring op bij zowel KAA Gent Ladies als Futsal Team Gent en was zij aanwezig op verschillende sportmanifestaties als verantwoordelijke kine.

Astrid Van den Broecke

Sportkinesitherapeut

Dry Needling i.o.

Ski Anwärter (Tiroler Skilehrerverbandes)

Hydrotherapie

Astrid studeerde af aan de universiteit van Gent in 2022 als master in de musculoskeletale kinesitherapie en revalidatiewetenschappen. Aanvullend heeft ze de basis cursus Dry Needling gevolgd.In 2023 zal ze zich verder bijscholen in de perinatale kinesitherapie.


Astrid is opgegroeid in een sportief gezin en heeft een brede basiskennis van verschillende sporten (zwemmen, atletiek, boksen, gewichtheffen, karate, dansen, crossfit) maar haar passies liggen voornamelijk bij het skiën en krachttraining.


Als kinesitherapeut in opleiding deed Astrid reeds ervaring op in het UZ Gent, AZ Sint-Lucas Gent, verschillende groepspraktijken en stond ze reeds twee maal als begeleidende kinesitherapeut op de Gent Throwdown (crossfit games). Op woensdagen assisteert ze in het operatiekwartier - AZ Jan Palfijn Gent, zo leert ze het menselijk lichaam nog beter kennen.